Panda lifting weights

Fit Panda

Olemme vuonna 2018 perustettu kovan kasvun vaiheessa oleva startup, ja autamme yrityksiä hyödyntämään uusimpia teknologioita kuten data-analytiikkaa ja tekoälyä johtamiseen ja hallintaan. Lisäksi rakennamme yrityksille räätälöityjä ohjelmistoja.

Fit Panda

Mikä on Fit Panda?

Fit Panda Technologies Oy perustettiin vuonna 2018, kun kokenut konsultti ja lahjakas analyytikko innostuivat tekemään projekteja yhdessä. Muutamassa vuodessa olemme kasvaneet yli 10 henkilöön. Olemme ja tulemme aina olemaan 100 prosenttisesti omavarainen yritys ja tarkoituksena myös jatkossa kasvattaa liiketoimintaa puhtaasti oman työn voimin. Fit Pandan omistaa sen jäsenet ja meillä kuka tahansa voi nousta huipulle. Fit Pandassa omistajuus jaetaan aidosti niille keille se kuuluukin, jäsenille, jotka tuottavat yhteisöllemme eniten arvoa. Perustajatkaan eivät ole meillä suojassa, vaan meillä omistajuus ja asema pitää nyt ja tulevaisuudessa ansaita työllä.

Meissä yhdistyy kunnianhimo ja hyvinvointi. Työssä olemme periksi antamattomia ja kuljemme jatkuvasti aallon harjalla - “survival of the fittest”, mutta kulttuurimme rakennamme pehmeiden arvojen ja hyvinvoinnin ympärille - “life of a panda”. Edustamme tulevaisuutta ja uusia teknologioita - “Näemme maailman datan ja softan avulla”. Kumppanina huolehdimme siitä, että luomamme teknologiaratkaisut pysyvät pitkään relevantteina luoden pysyvää kilpailuetua asiakkaillemme. Ratkaisumme ovat aina räätälöityjä asiakastarpeiden mukaan, emmekä tarjoa samaa kaikille vaan kumppanoidumme ja yhteistyössä rakennamme yhteistä tulevaisuutta. Teemme työtämme aidosti rakkaudesta lajiin ja saamme intoa uusista haasteista sekä uusien teknologioiden tuomista mahdollisuuksista.

Miksi juuri me?

Meidän tiimimme koostuu innovatiivisista yrittäjistä, joiden intohimona auttaa asiakkaitamme toteuttamaan parhaat ratkaisut data- ja ohjelmistokehityksen näkökulmasta liiketoiminnallisiin haasteisiin. Rakennamme kestäviä ja luottamuksellisia asiakassuhteita ja yrittäjinä sitoudumme asiakkaidemme haasteisiin ja otamme niistä aidosti omistajuutta, tavoitteena yhdessä löytää parhaat ratkaisut. Takaamme, että projektien lopputuotteet ovat rakennettu ketterästi moderneilla työkaluilla, jotta jatkokehityshankkeet ovat myös helposti uudelleen kilpailutettavissa.

TL;DR

  • 100%:sti perustajien ja työntekijöiden omistama.
  • Asiantuntevat projektipäälliköt.
  • Otamme bisnesnäkökulman huomioon suunnittelussa.
  • Kokeneita että nuoria tekijöitä.

Tiimi

Meidän tekijät

Santtu Laivuori

Co-Founder & CEO

Jere Kalste

Co-Founder & Software Business Lead

Jesse Kauppi

Co-Founder & Technology Lead

Tuomas Patrikainen

Partner & Data Lead

Tommi Laivuori

Partner & Business Architecture Lead

email linkedin

Max Lundgren

Partner & Data Strategy Lead

Aleksi Pesonen

Data Specialist

email

Lauri Saksi

Software developer

email linkedin

Toni Ulenius

Junior Fronted Developer

email linkedin