Panda Bowling

Palvelut

Dataa löytyy, mutta et tiedä miten sitä voisi hyödyntää? Tuoteidea on kehitelty, mutta aika tai osaaminen puuttuu? Lue lisää palveluistamme ja löydä sinulle sopivin ratkaisu niin autamme yritystäsi onnistumaan pienissä ja suurissa kehityshankkeissa!

Data ja softa on intohimomme

Autamme sinua onnistumaan paremmin vaikeasti ymmärrettävässä maailmassa.

Data-strategia

Data strategia

Hyvässä tarinassa on aina vahva punainen lanka. Autamme yritystäsi rakentamaan datan ympärille strategia- ja toimintasuunnitelman, joka tukee hyvien tarinoiden syntyä.

Data-arkkitehtuuri

Data-arkkitehtuuri

Toteutamme liiketoiminnan tarpeisiin sopivia data-arkkitehtuurikokonaisuuksia, joissa hyödynnämme alan uusimpia teknologiaratkaisuja, sekä pilvipalveluja. Tämä mahdollistaa helpon sekä nopean skaalautuvuuden ja ylläpidon.

Data BI, -visualisaatio ja tietojohtaminen

Data BI, -visualisaatio ja tietojohtaminen

Luomme dashboardit pienille ja suurille yrityksille. Ammattitaidolla mietityt BI-visualisoinnit nykyaikaisilla alustoilla helpottavat datan jaksollista seuraamista. Autamme myös mittareiden suunnittelussa ja datan keräyksessä.

Tekoäly ja ennustaminen

Tekoäly ja ennustaminen

Analytiikan avulla voimme oppia menneisyydestä, ja tekoälyn avulla voimme ennustaa tulevaa ja löytää oivalluksia, jotka muuten jäisivät huomaamatta. Me autamme luomaan tekoälymalleja, jotka ennustavat ja luokittelevat datasi uuteen uskoon.

Ketterä sovelluskehitys

Ketterä sovelluskehitys

Kehitämme moderneja web-sovelluksia alalle kuin alalle eri käyttötarpeisiin. Käytämme aina uusimpia ja parhaiksi todettuja teknologioita.

Integraatiot ja automaatio

Integraatiot ja automaatio

Tehosta toimintaasi automatisoinnilla. Toteutamme automatisointia integroituna olemassa oleviin järjestelmiin että uusia automaatioita low-code alustoilla.

StarttiAppi

StarttiAppi

Starttiappi on nopeasti tuotettava websovellus, joka toimii erinomaisena idean validointina tai pienen sovelluksen ensimmäisenä versiona. Sen tarkoituksena on tuottaa asiakkaan ideasta toimiva MVP-versio mahdollisimman nopeasti.