Panda Tennis

Meille töihin?

Haluatko uuden haasteen ja päästä tekemään hommia hyvän porukan kanssa? Alla näet tämän hetkiset avoimet työpaikat, täytä hakemus ja olemme yhteydessä!

Devaaja - Helsinki

Hae 31.10.2021 mennessä!

Taittuuko koodaaminen ja kaipaat uusia haasteita?

Devaaja hakusessa!

Halusit sitten rakentaa näyttäviä ja hyvin suunniteltuja käyttöliittymiä, suunnitella tietokantoja, rakentaa toimivia taustajärjestelmiä tai jotain näiden sekoitusta, meillä voit kokeilla erilaisia tehtäviä ja löytää juuri sinun jalkaasi sopivat saappaat. Meillä on vapaa, mutta haastava työympäristö, jossa pystyt itse vaikuttamaan työaikaasi, työtehtäviisi ja työmäärääsi. Eli jos vapaus ja sen mukana tuleva vastuu kiinnostavat, tämä paikka on juuri sinulle!

Vastuu tuo omat haasteensa työhön, joten jos haluat rivikoodariksi tarkkoja ohjeita seuraamaan, tämä paikka ei välttämättä ole sinua varten. Tiedämme, että jokaisella on omat mielenkiinnon kohteensa ja osaamisalueensa, joten emme painota mitään tiettyä asiaa, mutta arvostamme jos omaat jotain seuraavista:

 {
  "Backend": ["Python", "Java"],
  "Frontend": ["HTML", "JavaScript", "CSS", "React", "Vue", "Angular"],
  "Database": ["SQL", "NoSQL"],
  "Cloud": ["AWS", "GCP", "Heroku", "Azure"],
  "Other": ["Työkokemus", "Koulutus", "Omat projektit"]
}

Miksi Fit Panda?

Fit Panda on vuonna 2018 perustettu uudenlainen softatalo. Meillä mennään tekijät edellä: kenestäkään ei tehdä yleistä nakkikonetta, vaan saat valita juuri sinua kiinnostavat projektit. Emme rekrytoi mihinkään tiettyyn positioon, vaan etsimme nyt täysipäiväistä koodaria kasvavaan huipputiimiimme. Uskomme, että jos olet kunnianhimoinen ja hyvä tyyppi, niin sinulla on paikka meidän rinnallamme rakentamassa firmamme tapoja ja kulttuuria!

Viihtyisä toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kampissa Eerikinkadulla, jossa voit tehdä töitä hyvässä porukassa, mikäli etätyöt alkavat maistua puulta. Meillä työskentely onnistuu joko palkkalistoilla “normisopparilla” tai voit myös työskennellä nykyaikaisesti yrittäjänä. Kanssamme pääset tekemään töitä monenlaisille yrityksille eri toimialoilta ja käyttämään uusimpia teknologioita ja työtapoja.

Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä nopea kysely alla, niin olemme sinuun yhteydessä. Tässä vaiheessa emme vielä tarvitse edes CV:tä tai erillistä hakemusta. Vain perustiedot ja lyhyt kuvaus itsestäsi riittää! Mikäli jäi jotain kysyttävää tai haluat tietää enemmän, niin voit lukaista blogimme tai ottaa myös suoraan yhteyttä:

Max Lundgren
+358 50 3210 987
[email protected]