Data-strategia

Data strategia

Hyvässä tarinassa on aina vahva punainen lanka. Autamme yritystäsi rakentamaan datan ympärille strategia- ja toimintasuunnitelman, joka tukee hyvien tarinoiden syntyä.

Data strategia

Hyvää taloa ei voida rakentaa huonon perustan päälle, ja sama pätee yrityksen päätöksenteossa. Jokainen yritys on pullollaan dataa, jossa piileskelee valtavasti arvoa. Jotta tämän arvon saa hyödynnettyä pitää perustan olla kunnossa. Kun hyvä perusta on olemassa, voidaan tehdä vankkoja ja varmoja päätöksiä. Hyvän perustan rakentamiseen tarvitaan mahdollisimman hyvät rakennuspiirustukset. Fit Panda piirtää kanssasi yrityksellesi datastrategian, joka näyttää teille tien datan hallitsemiseen ja hyödyntämiseen.

Datastrategian luomisen yhteydessä yrityksessä - kartoitetaan nykytilanne datan näkövinkkelistä - tarkastetaan nykyiset tietolähteet ja mahdolliset digitalisoinnit - tietokantojen siivoamiset ja yhteenkokoaminen - uusien datojen tunnistaminen ja kerääminen.

Lopputulos on yrityksellesi räätälöity suunnitelma, jolla saatte nykyisestä ja tulevasta datasta maksimaalisen hyödyn irti tietoturvallisesti sekä ehdotuksen toimeenpanosta ja kokonaisvaltaisesta data-arkkitehtuurista.