Integraatiot ja automaatio

Integraatiot ja automaatio

Tehosta toimintaasi automatisoinnilla. Toteutamme automatisointia integroituna olemassa oleviin järjestelmiin että uusia automaatioita low-code alustoilla.

Integraatiot ja automaatio

Integroidut automaatiojärjestelmät Pythonilla ja Javalla

Pythonin ja Javan päälle rakennetut applikaatiot ovat helppo tapa varmistaa arvon tuotto pitkällä aikavälillä. Järjestelmät rakennetaan tyhjästä ja ne ovat täysin räätälöitävissä tarpeisiin. Näin voidaan välttää kaikki ylimääräinen ja turha toiminnallisuus. Tämän takia varmistamme aina ennen toteutusta, että ymmärrämme liiketoiminnan ja tarpeen järjestelmälle.

Useimmista maksullisista toiminnan hallintajärjestelmistä löytyvät rajapinnat mahdollistavat myös prosessien automatisoinnin ko. järjestelmien käytössä. Tämän ansiosta kaikkea, johon ollaan menneisyydessä totuttu, ei tarvitse muuttaa.

Pros:

  • Python ja Java ovat maailman suosituimpia koodikieliä
  • Skaalaaminen ja jatkokehittäminen helppoa
  • Tuottaa arvoa pitkällä aikavälillä

Cons:

  • Ensimmäinen investointi kallis
  • Ilman osaamista mahdoton muokata itse

Ketterä automaatio Microsoft Power Platform ja Outsystems:in Low Code alustoilla

Automaation ei tarvitse olla kallista tai hankalaa, moderneilla Low Code ja No Code alustoilla pystyy nopeasti rakentamaan yksinkertaisia, mutta tehokkaita applikaatioita sekä työkoneille, että mobiililaitteille.

Uudet Low Code alustat mahdollistavat nimensä mukaisesti sovelluskehitystä käyttäen vähäistä koodia. Tämä nopeuttaa ja helpottaa yksinkertaisten sovellusten kehitystä ja käyttöönottoa.

Low code alustat antavat mahdollisuuden nopeaan ja ketterään sovelluskehitykseen jolloin yrityksesi saa nopeasti hyötyä. Low Code alustoilla tehdyillä sovelluksilla pystyy tekemään myös monimutkaisempia asioita, kuten korvaamaan monimutkaiset excel:iin rakennetut prosessit, digitalisoimaan tietojen keräilyä, onboardaamaan henkilöstöä, hallita tilauksia sekä kriisikommunikointia ja paljon muuta.

Jos haaveena on oman natiivin web-sovelluksen kehityksen ostaminen, mutta ei ole varmuutta sen tuomista hyödyistä, voi low-code alustoilla rakentaa yksinkertaisen proof-of-conceptin, jolla pystyy testaamaan onko natiivisovellukselle tarvetta. Low code sovellus saadaan usein viikkoissa tai jopa päivissä rakennettua, jonka jälkeen sitä voidaan käyttää käyttäjätarinoiden validoimiseen oikeassa käytössä ennen natiivisovelluksen kehittämisessä.

Olemme erikoistuneet Microsoft Power Platformin sekä Outsystemsin alustoihin. Microsoft Power Platform on tehokas alusta low code applikaatioiden tekemiseen, etenkin yrityksissä, joissa on jo Microsoftin office 365 tai Azure palvelut käytössä. Microsoft Power Platformin kuuluu myös PowerBI ja PowerAutomate, joilla pystyy rakentamaan BI ratkaisuja sekä muita datan automatisointiratkaisuja.

Yksinkertainen applikaation kehitys vie parhaassa tapauksessa muutamia viikkoja.

Low code sovelluksen kehitysprosessi menee useimmiten seuraavan kaavan mukaisesti - Tarpeiden kartoitus & käyttäjätarinoiden kirjoittaminen - Ulkoasun määritys - Applikaation sovelluskehitys - Applikaation testaus - Applikaation julkaisu