Miksi Fit Panda?

Santtu | May 10, 2021, 1:39 p.m.

Koska maailma tarvitsee suunnannäyttäjiä ja erilailla ajattelijoita, ihmisiä ja yrityksiä, jotka uskaltavat haastaa status quon. Fit Panda Technologies on uuden ajan startup, joka haluaa startup määritelmän mukaisesti disruptoida ja haastaa perinteistä liiketoimintaa, eli softa- ja analytiikka kehitystä. Ongelmana on se, että kaikista siisteimmistäkin yrityksistä tulee loppujen lopuksi tylsiä ja perinteisiä, joita me startup yrittäjät haluamme haastaa. Yksilön näkökulmasta taas, mikäli janoaa merkityksellistä työtä ja on kunnianhimoinen tyyppi, niin on hyvin eri asia olla Reaktorin/Vincitin 500. työntekijä, kuin Fit Pandan 10.

Fit Pandassa yhdistyy vahva kunnianhimo ja jatkuva kehittyminen “survival of the fittest”, mutta emme halua kasvaa “hinnalla millä hyvänsä” vaan haluamme rakentaa työyhteisön, jossa kaikilla olisi yhtä hyvä olla kuin pandoilla. Pyrimme hakemaan tasapainoa kaikissa asioissa ja sen takia etsimme myös monipuolisia, oma-aloitteisia ja yrittäjähenkisiä tyyppejä, jotka eivät pelkää tuoda omaa persoonansa töihin. Me uskomme vahvasti siihen, että persoonaa ei pidä jättää kotiin, vaan että oma persoonasi on juuri vahvin puoli sinussa ja siinä myös piilee suurin arvo ja potentiaali myös bisnes-mielessä.

Oletko jo työelämässä, mutta huomannut useammin ja useammin kysyvän hiljaa mielessäsi “is this it”? Perinteisissä organisaatioissa on helppo pärjätä ja selvitä töistä, koska vahva roolitus huolehtii että “kaikki tietää paikkansa ja tekee työnsä”, mutta päivät alkavat helposti toistaa itseään ja aitoa mahdollisuutta vaikuttaa asioihin ei todellisuudessa ole, joten ei ole ihmekään miksi on vaikea löytää todellista merkityksellisyyttä työstään.

Fit Pandassa arvosi ja paikkasi ei määrity kokemuksen, iän tai vastaavan perusteella, vaan mitä enemmän tuotat arvoa Fit Pandalle sitä suurempi on asemasi ja roolisi. Kaikilla on mahdollisuus omistajuuteen Fit Pandalla ja omistusrakenne ei määrity saapumisjärjestyksen, vaan kumulatiivisesti tuotetun arvon perusteella. Mikäli liityt nyt Fit Pandalle ja 2v päästä olet kumulatiivisesti tuottanut eniten arvoa yrityksessä, niin tulet olemaan yrityksen suurin omistaja, vaikka perustajat olisivatkin tehneet töitä 3 vuotta pidempään.